Over ons

SMUGcosmetics is 1 maart 2018 opgericht door Souad, destijds een 21 jarige studente in Rotterdam. SMUGcosmetics begon in eerste instantie enkel als afstudeerproject maar groeide verder naar een officiële webshop met honderden bestellingen in de eerste twee levensjaren van het bedrijf!

Ons Assortiment.

SMUGcosmetics is een webshop gericht op het verkoop van officiële make-up producten van merken uit het buitenland. Deze merken worden uitgekozen kijkend naar prijs/kwaliteit verhouding, beschikbaarheid in Nederland en bepaalde maatschappelijke eisen waaronder: cruelty free. Ook kijken wij naar het imago en visie van het merk, wij zijn voorstanders van merken met POC eigenaren en representatie.
De POC gemeenschap in Nederland & België wordt helaas onder gerepresenteerd in beauty, ondanks dat dit landen zijn met veel verschillende culturen. Zoals eerder genoemd zijn wij hierom dan ook voorstander van POC merken, op deze manier proberen wij meer representatie en geschikte producten van en voor POC in onze kleine landjes te krijgen. Uiteraard is iedereen bij ons welkom, van licht tot donker, dik tot dun, man of vrouw.

Onze Visie en Missie.

Allereerst staan wij voor een meer diverse beauty community in Nederland, zowel in representatie, producten maar ook influencers! Ook staan wij voor een eerlijke en snelle service. Zo is alles bij ons na te vragen, proberen wij binnen een dag te reageren en stellen wij de klant altijd centraal! Waar wij naartoe willen heeft uiteraard te maken met bovenstaande, wij willen uiteindelijk een groot assortiment kunnen realiseren met veel verschillende top merken van over de hele wereld. Ook is het onze visie om meerdere fysieke winkels te hebben in Nederland & België, te beginnen in Rotterdam!